Ali Kayacan’ın Satış Eğitmenliğinde Sektör Deneyimi

Ali Kayacan'ın Eğitim Verdiği İş Alanları: Ali Kayacan, lityum iyon pil ve batarya sistemleri,metal yüzey kimyasalları sektörü, araştırma ve anket hizmetleri sektörü, sigorta, makine, endüstriyel satış, gıda takviyesi, reklamcılık, denetleme belgelendirme, dersane özel kurslar ve eğitim danışmanlık firmaları, beşeri ilaç sanayi, veteriner ilaçları, otomotiv, atık su arıtma sistemleri, mühendislik, medikal cihazlar, tıbbi malzemeler, turizm seyahat acenteliği ,yurt konaklama hizmetleri, elektronik yapı teknolojisi, pompa,valf bağlantı aparatları sanayi,metal sanayi kesim işletmesi, alışveriş merkezi mağazacılık satış firmaları, inşaat malzeme firmaları, madencilik ve tünel ekipmanları şirketleri,savunma sanayi ürünleri ve üretim organizasyonları,ekip yöneticilik eğitimleri, beyaz eşya teknik servis hizmetleri, mutfak ,banyo, yapı yüzey seramikleri ve vitrifiye malzemeleri, genele açık online eğitimler, girişimcinin bireysel satış eğitimi, satışçı mülakatlarına bireysel hazırlık danışmanlığı,mobilya sektörü, genel satış seminerleri ile tüm profesyonellerin ihtiyaç duyacağı satış yönetim becerileri ve koçluk eğitimleri verdi.


Kazanılacak Yetkinlikler

Satışçı bilimsel disiplinle satışı planlar. Satış iletişiminde insan psikolojisine uygun davranır. Müşteriyi tanır, ihtiyaçlarını belirler,satış tekniklerini uygular satışı gerçekleştirir. Satış yöneticisi kendi ekibini eğitir, koçluk becerileriyle ya da mentorluk uygulamalarıyla geliştirir, ekibini lider yönetici bilinciyle yöneterek satış performansını arttırır.


Eğitim İçeriği

Bilimsel disiplini yüksek, özgün kurgusal Ali Kayacan eğitimleridir.

Eğitmenin bu eğitime  hazırlık süresi 15 iş günüdür.




Süre: En az 6 saat en fazla 56 saat
Eğitim Metodu: Eğitim kitabı ,sunum ve video gösterimi ile birlikte, tüm adımlarda uygulamalar, grup çalışmalarıyla desteklenmektedir.
Eğitim Ücreti: Bilgilendirme e-posta ile yapılmaktadır.


Kaynaklar

Ali Kayacan pazarlama biliminin ön gördüğü güncel bilgileri araştırır, özümseyerek uygular, deneyimle harmanlayarak sunar.


Satışçı adayları, satışçılar,satış yöneticisi adayları,satış yöneticileri


Bu eğitim başlığı ile ilgili planlanan eğitimler:


Eğitim TarihiEğitim YeriEğitim MaliyetiKahve MolasıÖğle YemeğiAçıklama
AçıkYer organizasyonu eğitimi talep edene aittir.e-posta ile iletişim kurunuz  Satışçı adayları, satışçılar,satış yöneticisi adayları,satış yöneticileri eğitimleridir.









Ali KAYACAN © 2017
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgilendirme
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry